Med anledning av den pågående pandemin och allt vad det innebär med oro för smittspridning och isolering av de äldre vill vi informera om läget här hos oss.

Vi håller verksamheten igång måndag till torsdag 10-17 och desinficerar regelbundet utsatta ytor som betalterminal, dörrhandtag, disk mm.

Vi jobbar aldrig sjuka, alla är fortsatt friska. När du besöker oss tänk på att hålla avstånd till oss i personalen och till andra kunder. Betala gärna med kort.

Om du vill kan vi komma ut och hämta eller lämna din tvätt utanför butiken. Du kan då betala mot faktura, utan extra kostnad. Ring 0411–10590 så löser vi det.

Om du eller någon närstående/bekant behöver hjälp med hämtning och lämning av tvätt så erbjuder vi som alltid denna tjänst. Bara ring så ordnar vi detta.

Vi har även sänkt kostnaden till 100kr totalt för hämtning och lämning inom Ystad tätort. Om du vill så kan vi hämtas din tvätt utanför din dörr:
• Ring 0411–10590 och beställ hämtning av din tvätt
• Vi kommer till dig på avtalad tid och hämtar tvätten utanför din dörr. Du får ett inlämningskvitto i din brevlåda.
• Hemleverans av tvätten sker på avtalad tid.
Vi ställer tvätten utanför din dörr och bifogar en faktura. Ingen faktureringsavgift tillkommer.

Nu får vi alla hjälpas åt att begränsa smittspridningen och hålla ut. Det kommer en vår trots allt och tillsammans skall vi klara av detta. Sköt om dig och tack för att du anlitar oss, det betyder mycket.
Kvalité och pesonlig sevice sedan 1936